19 Mayıs 2022 Perşembe

Grandstream IP PBX UCM6510 IP Telefon Santrali Ankara 205 11 11

 

GrandStream IP PBX UCM6510 IP Telefon Santrali

UCM6510 ip pbx




Grandstream UCM6510, 2000 aboneli, 200 eş zamanlı yapabilen, 2 analog iç hat, 2 analog dış hat , 50 SIP Trunk , 1 adet PRI bağlantı destekli IP telefon santralidir. Grandstream IP Telefon santralleri; video görüşmeler, video konferans sistemleri, SIP destekli kameralar, mobilite uygulamaları ve SIP interkom çözümleri ile birlikte kullanılabilir.

Geleneksel IP Telefon santrallerinin sahip olduğu tüm özellikere sahip olan GrandStream IP PBX UCM6510 IP Telefon Santrali, kendi üzerinde 2 Analog dış hat , 2 Analog iç hat, 1 adet PRI hattı ve 50 adet SIP Turnk (IP Dış hat) özelliklerine sahiptir. Bir çok santrali üreticisinin aksine Grandstream UCM 6510 sunduğu tüm özellikleri lisanssız bir şekilde sunmaktadır.



GrandStream IP PBX UCM6510 IP Telefon Santrali rakiplerinin aksine sunduğu tüm özellikler lisanssızdır. Fark yaratan özellikler;5 Kanal IVR (Sesli Yanıt Sistemi)
Dahili Çağrı Kaydı
Detaylı Çağrı Raporlama
Türkçe Dahil Çoklu Dil Seçeneği
Çağrı Merkezi Entegrasyonu
Gelen Fax’ları Otomatik Mail Atma
Gelen Sesli Postaları Otomatik Mail Atma
CRM Entegrasyonu


Mobilite – GS Wave

Cep telefonunuzu, sabit bir IP Telefona dönüştürmek artık çok kolay. 6 SIP hesabı, 6 yönlü ses konferans, video görüşme desteği, 24 dijital BLF (meşguliyet tuşu) sunan Grandstream Wave, Android ve IOS için ücretsiz olarak sunulmaktadır.


Zero Config Özelliği

Grandstream UCM Serisi IP Telefon santralleri, Grandstream IP Telefonlar ve diğer uç birimler ile birlikte kullanıldığını otomatik yapılandır özelliğidir. Kurulum esnasında size zaman kazandırır. 

 Otomatik Çağrı Kayıt

Grandstream IP Telefon santralleri, otomatik çağrı kayıt özelliği sayesinde, dahililer arasındaki, ya da iç ve dış çağrıların tamamnını lisanssız bir şekilde kayıt edilebilir. Çağrı kayıt yeri olarak harici SD kart ya da USB bellek seçebilirsiniz.

UCM6510 Çağrı Kuyruğu

Grandstream IP Telefon santrallerine farklı sayıdaki ihtiyaçlar için çağrı kuyrukları oluşturulabilmektedir. Satış, muhasebe, resepsiyon vb. oluşturulabilecek çağrı kuyruklarına farklı sayılarda agent’lar tanımlanarak, gelen çağrıların istatistiki bilgileri kolaylıkla ölçümlenebilmektedir.

UCM6510  Detaylı Çağrı Raporu

Grandstream IP Telefon Santralleri, gelen tüm çağrıları kayıt altına alabildiği gibi, çağrının kimden geldiği, kime yönlenlendirildiği ya da hangi zaman dilimindeki çağrıların kontrol edilmesi istenildiği gibi bir çok farklı kriterde çağrı kayıtlarının kolaylıkla incelenmesini sağlar.

UCM6510 Sesli Yanıt Sistemi (IVR)

Grandstream IP Telefon Santralleri, 5 kanallı IVR yapısına sahiptir. Alt kırılımları dahil olmak üzere, farklı dil seçeneklerine sahip olan Grandstream IP Telefon santralleri, bekleme anında  sıra anonsu yapabilir, beklemek istemeyen müşteriler için sanal kuyruklar oluşturulabilir.

UCM6510 Sesli Postaların Otomatik Mail Atması

Grandstream IP Telefon Santralleri, gelen sesli postalarınızı (VoiceMail) otomatik olarak ilgili kişinin mail adresine .mp3 formatında gönderim yapabilir. Bu sayede gelen çağrılarınızın konularına yönelik en öncelikli konularınıza en kısa sürede dönüş gerçekleştirebilirsiniz.

UCM6510 Gelen Faxların Otomatik Gönderimi

Grandstream IP Telefon Santralleri, kurumunuza gelen faxları otomatik olarak ilgili kişilere mail olarak gönderimini sağlayabilir. Bu sayede mailinize ulaşabildiğiniz her yerden gelen faxlarınızı inceleyebilir, aynı şekilde fax gönderimlerini gerçekleştirebilirsiniz.



27 Nisan 2022 Çarşamba

ALE IP BAZ İSTASYONU VE WİFİ DECT TELEFONLAR 0312 205 11 11



ALE 8378 iç mekan DECT baz istasyonu uzun yıllardır üretilen 4070 baz istasyon serisinin yerine üretilmiş olan yeni nesil ALE DECT IP baz istasyonudur.

ALE 8378 DECT IP-xBS, mobil çalışanları her yere bağlamak için binalarda ve dış mekanda Dijital Geliştirilmiş Kablosuz Telekomünikasyon (DECT) için güvenilir bir altyapı sağlar. Üst düzey kablosuz DECT santral özellikleri ve kablosuz senkronizasyon, her yerde mükemmel ses kalitesi sağlamak için en zor alanlarda ağ kapsama alanı sağlar.


ALE 8378 IP-xBS baz istasyonu, ALE iletişim sunucularından gelen uzman iletişim özellikleri örneğin, isimle arama ve çok hatlı yönetim gibi sunmak için ALE DECT telefon cihazlarıyla eşleşir.

ALE 8378 IP-xBS destekli çözüm, tüm kurumsal boyutlardaki işletmeler için düşük maliyetli çözümler sunar. Mükemmel ses kalitesi, küçük şubelerde, SMB'lerde ve ağ bağlantılı iletişim sunucularına sahip büyük çok siteli şirketlerde operasyonel kolaylığı ile karşılar. Baz istasyonları ses için IP ağını kullanır; IP ağ özelleştirmesi gerektirmez; ve iletişim sunucuları tarafından merkezi olarak yönetilir. Roaming özelliği ile kesintisiz iletişim sağlar.

ALE 8378 DECT IP-xBS kesintisiz anten geçişleri ve dolaşım yetenekleri, Alcatel-Lucent 4070 ve ALE 8379 DECT Baz İstasyonlarına dayanarak TDM DECT ağlarının mobil kapsamını genişletir. TDM DECT’e yapılan yatırımlar IP-xBS baz istasyonları ile korunmaktadır. Uzak binalar, şubeler ve yenilenmiş katlar için hızlı yatırım geri dönüşü ve sorunsuz hareketlilik sağlarlar.

ALE 8378 IP Dect Baz İstasyonu, TDM alt yapı ile çalışan ALE 8379 baz istasyonlar ile birlikte çalıştığı gibi 11 kanal aynı anda görüşme sayısı ile kullanıcı sayısının yüksek olduğu alanlarda tercih sebebiniz olacaktır.

ÖZELLİKLER

Uyumluluk

Ale OXO Connect, Ale OXE Enterprise iletişim sunucuları ile uyumludur. Uyumlu sistem versiyonu için ALE Omnipcx Office sistemleri ALE OXO Connect 5.0 a upgrade yapılması gerekmektedir.

Genel özellikleri

Kanal bant genişliği: 1.728 MHz, İletim taşıyıcıları: 10, Maksimum eşzamanlı aktif arama sayısı: 11, Hava senkronizasyonu üzerinde; bir kanal gerektirir, IP karışımı ve TDM DECT Altyapısı desteği, RF gücü 250 mW, ABD için 100 mW ile sınırlı (DECT 6.0), Hassasiyet: BER = 0.00'da anten bağlantısında ölçülen tipik -90 dBm, 50 m'den radyo kapsama alanı Konum ve ortama bağlı olarak 300 m (yaklaşık 55 yd ila 328 yd), Anahtarlı anten çeşitliliği, Çok yönlü entegre anten 2dBi kazanç (maksimum), harici antenleri bağlamak için SMA konnektörleri

Bağlantı arayüzü

ALE 8378 yeni nesil IP DECT baz istasyonu sisteme ağ üzerinden dahil edilerek devreye alınabilir. 80 adet ALE 8378 ALE OXO Connect sisteme dahil edilebilir.

Fiziksel özellikleri

Fiziksel boyutları 144x140x35mm boyutlarında kompakt yapısıyla kolayca duvara monte edebileceğiniz ALE 8378 iç mekan baz istasyonunun ağırlığı 295 gramdır. Mevcut IP kablolama ile de çalışabilen ALE 8378 sisteme ağ üzerinden ilave kablolama maliyeti olmadan dahil olabilir.

Ses kalitesi

Alcatel-Lucent yıllardır 4070 DECT RBS, 4070 IBS, 4070 IO, 4070 IA gibi modelleri üreten teknolojinin devamı olan ALE 8378 her zaman olduğu gibi üstün ses kalitesinden ödün vermemektedir. ALE 8378 kodek olarak G.726  kullanan ALE 8378 net görüşmeler sağlar.

Enerji kullanımı

IP arayüzü 10/100 Base-T, IEEE802.3, IPV4, RJ45 konnektör, CAT 5 veya CAT 6 UTP kabloları, 802.3af IP link üzerinden uzaktan güç besleme, PoE sınıf 2 (6.49 W maksimum)

Alcatel-Lucent Enterprise 8158s/8168s WLAN Ahizeleri

Müşterilere olağanüstü bir deneyim sunun Alcatel-Lucent Enterprise 8158s ve 8168s sağlam,
kaliteli WLAN kablosuz ahizeler. Büyük bir arkadan aydınlatmalı renk ekran, aramalarınızı kolayca yönetmenizi sağlar.
Tüm ALE telefon özellikleri.
Bir Bluetooth kulaklık, ellerinizi güvenli hale getirmenizi sağlar ücretsiz aramalar.Her an ulaşabilirsiniz, hatta geniş endüstriyel ve hastane ortamları. bu Alcatel-Lucent Enterprise 8158s ve 8168s el cihazları suya dayanıklı, ayrıca toza ve su damlalarına ve temizlemesi kolay. Ekip olarak iletişim kurmak anlıktır
“Bas Konuş” düğmesi ile. Alarm düğmesi ve bildirim ile entegrasyon ve coğrafi konum çözümleri, değerli saniyeler kazandırabilir acil aramalar başlatılıyor. Tek bir WLAN ağıyla paradan tasarruf edin
İnternet trafiği ve iş iletişiminiz. İkisi birden ahizeler Wi-Fi 6 teknolojisi ve Alcatel-Lucent OmniAccess® ile uyumludur
Yıldız Erişim Noktaları. Ahizeler, "geniş bantta güvenli, mükemmel ses kalitesi sağlar.
ALE ve üçüncü taraf sağlayıcıların WLAN ve iletişim ağları üzerinden ses”.








ALE DECT BASE ISTASYONU VE DECT TELEFONLARI 0312 205 11 11

 

ALE TDM BAZ İSTASYONLARI


ALE OXO Connect ve ALE OXE santral modelleri uyumlu çalışan ALE 8379 Dect Bas İstasyonu ALE OXO Connect veya ALE OXE üzerindeki UAI sayısal abone kartlarının, 1. veya 2. portuna bağlanarak çalışır. Tek per ile 3 kanal, 2 per hat üzerinde de 6 kanal olarak çalışmaktadır.

ALE 8379 DECT baz istasyonu, Ale İletişim sunucularından uzman iletişim özellikleri örneğin, isimle arama ve çoklu hat yönetimi gibi sunmak için Ale dect el cihazlarıyla eşleşir. Roaming yapılarak kesintisiz haberleşme sağlamaktadır.

Sonuç olarak ortaya çıkan çözüm, küçük yada büyük tüm büyüklükteki işletmeler için düşük maliyetli kablosuz telefon santral çözümü sunar. Mükemmel ses kalitesi, KOBI ve kampüs ortamlarının yanı sıra endüstriyel veya patlamaya dayanıklı ortamlarda operasyonel kolaylığı ile kablosuz santral ihtiyaçlarını karşılar. ALE 8379 uygun satın alma maliyetinin yanında mevcut kablolama altyapısını kullanarak Ale santral üzerindeki UAI dijital kart bağlantısı ile kolayca devreye alınır ve merkezi olarak ALE OXO Connect, ALE OXE iletişim sunucuları tarafından yönetilir.

Uyumluluk

Ale OXO Connect, Ale OXE Enterprise iletişim sunucuları ile uyumludur. Uyumlu sistem versiyonu için ALE Omnipcx Office sistemleri ALE OXO Connect 5.0 a upgrade yapılması gerekmektedir.

Genel özellikleri

Kanal bant genişliği: 1.728 MHz, İletim taşıyıcıları: 10, Maksimum eşzamanlı aktif arama sayısı: 6, Hava senkronizasyonu üzerinden: Bir kanal gerektirir, IP ve TDM DECT’in karışımı altyapı destekler, RF gücü 250 mW, Hassasiyet: BER = 0.001’deki anten bağlantısında ölçülen tipik -90 dBm, Yer ve ortama bağlı olarak 50 m ila 300 m (yaklaşık 55 ila 328 yd) radyo kapsama alanı, Anahtarlamalı anten çeşitliliği: Tümleşik çok yönlü anten 2 dBi kazancı (maksimum), Harici antenleri bağlamak için SMA konnektörleri, SAR: altı eşzamanlı aktif çağrı için 0,25 W / kg’dan az

Bağlantı arayüzü

ALE 8379 yeni nesil DECT baz isyasyonu sistem üzerindeki UAI dijital abone kartları üzerinden devreye alınabilir.

Fiziksel özellikleri

Fiziksel boyutları 215x170x45mm boyutlarında kompakt yapısıyla kolayca duvara monte edebileceğiniz ALE 8379 iç mekan baz istasyonunun ağırlığı 440 gramdır. Mevcut kablolama ile de çalışabilen ALE 8379 sistem üzerindeki UAI sayısal abone kartından enerjisini almaktadır.

Ses kalitesi

Alcatel-Lucent yıllardır 4070 DECT RBS, 4070 IBS, 4070 IO, 4070 IA gibi modelleri üreten teknolojinin devamı olan ALE 8379 her zaman olduğu gibi üstün ses kalitesinden ödün vermemektedir. Kodek olarak G.726 kullanan ALE 8379 net görüşmeler sağlar.

Enerji kulanımı

TDM linkinde uzaktan güç beslemesi aynı anda 6 arama için tipik tüketim: 2 W

• İletişim Sunucusu’na uzun kablolama aralığı için yerel güç beslemesi (iç mekan versiyonu)

• Alcatel-Lucent sabit kablolu telefonlarla aynı güç kaynağını kullanır (48 V)

ALE Dect Telefonlar



Kuruluşunuzun performansını artırırken ön saflardaki ve ekip çalışanlarını harici kişilerle güvenli bir şekilde bağlantıda tutun.

Ön saflardaki çalışanlar, tesislerinizde her yerde dolaşırlar ve işinizin devam etmesini sağlar. Hareket halindeyken organizasyonun geri kalanına kolay ve hızlı bir şekilde bağlanabilmelidirler.

Tüm ön hat çalışanları için kısa yanıt süresi sağlayın: ALE kompakt, dayanıklı DECT ahizeleri, zorlu ortamlarda bile şirket içinde her yerde benzersiz iletişim kalitesi ve kullanılabilirlik sağlar.

Öne Çıkanlar

  • Mükemmel ses kalitesine ve Bluetooth kulaklık desteğine sahip kompakt modeller
  • Tüm ALE iletişim servislerine erişim
  • ALE TDM DECT ve IP DECT baz istasyonlarını kullanarak devir ve dolaşım
  • Ekstra geniş renkli ekrana, sağlam tasarıma, sterilize edilmiş kaplamaya ve daha fazlasına sahip modeller.
  • Özellikleri
    • Gürültülü yerlerde bile mükemmel bir şekilde duyun ve işitin: ALE DECT el cihazları, her yerde mükemmel ses kalitesi için Otomatik Kazanç Kontrolü sunar.
    • Önemli aramaları hızlı ve doğru bir şekilde yanıtlayın ve gönderin : El cihazının bağlamsal tuşlara sahip arkadan aydınlatmalı renkli ekranı, 4 yönlü gezinme tuşları ve rehbere anında erişim, tüm ALE telefon sistemleri hizmetlerine masanızdaymış gibi erişim sağlar.
    • Zorlu ortamlarda bile arama yapın ve alın: 8254, 8262, 8262EX DECT ahizeler 2 metrelik beton zemine düşmeye karşı dayanıklıdır. IP65 sertifikası ile toz ve su sıçramasına karşı korumalıdır.
    • Yüksek hijyen standartlarına sahip alanlarda güvenle arayın: Tuş takımı membranı dahil antibakteriyel malzemeden yapılmış 8254 DECT el cihazı, dezenfektanların kullanıldığı sık temizlemeye dayanabilir.
    • Bir hayat kurtarabilecek değerli saniyelerden tasarruf edin: 8242, 8244 DECT el cihazları, bildirim sistemi entegrasyonları, alarm düğmeleri ve coğrafi konum belirleme özellikleri sunar.
    • 8262 DECT ahize, konum tabanlı hizmetler, adam yok, hareket yok algılama, çekme kablosu ve üstte alarm anahtarı dahil olmak üzere dguv-112-139 sertifikalı yalnız çalışan koruma özellikleri sunar .
    •  Üzerinden Yazılım Güncellemesi ve ALE iletişim sistemlerinden merkezi yönetim ile işlemleri basitleştirin.
    • Sertifika Veri Sayfaları
      • OmniPCX Enterprise Communication Server ve OXO Connect çağrı yönetimi
      • Bluetooth
      • IP65
      • IEC 60068-2-32, prosedür 1 ve 2 serbest düşme testleri
      • dguv-112-139 Yalnız Çalışan Koruması
      • ATEX Gaz: II 2G Ex ib IIC T4 Gb ve Toz: II 2D Ex ib IIIC T135°C Db IP65


      • Modeller
        • 8212 Business DECT Ahize: Tüm ALE DECT altyapılarında desteklenen, eller serbest kullanım sunan, kompakt bir giriş düzeyi, fiyat konumlu DECT GAP telefonu.
        • 8232 Business DECT Ahize: Orta menzil, tüm ALE telefon sistemi hizmetlerine erişim ve mükemmel ses kalitesi sunan büyük kampüs yapılandırmaları için ideal.
        • 8234 Business DECT Ahize: 1,8 inç ekranlı kompakt model, tüm ALE telefon sistemi hizmetlerine erişim ve mükemmel ses kalitesi sunan büyük kampüs yapılandırmaları için idealdir.
        • 8242 Business DECT Ahize: Büyük bir 2,4 inç ekran, bildirim ve konum bulma yetenekleri, konaklama ve sağlık hizmetleri için ideal tek düğmeli alarm işlevi. Bluetooth desteği.
        • 8244 Business DECT Ahize: Büyük bir 2,4 inç ekran, bildirim ve konum bulma yetenekleri, kaymaz kaplama, üstte alarm anahtarı konaklama ve sağlık hizmetleri için idealdir. Bluetooth desteği.
        • 8254 sterilize edilmiş DECT Ahize: Sağlık ve endüstri için tasarlanmış kompakt bir model. Anti bakteriyel kaplama ve membran ile donatılmış olup 2m’ye kadar darbelere de dayanıklıdır. beton, toz ve su spreyi üzerinde (IP65).
        • 8262 Endüstriyel DECT Ahize: İnşaat, üretim, sağlık, petrol ve gaz gibi zorlu ortamlar için tasarlanmıştır. Sağlamlaştırılmış gövde, 2 metreden düşmeye dayanıklı darbeye dayanıklı ekran, IP65 giriş koruması, yalnız çalışan koruması.
        • 8262Ex Endüstriyel DECT Ahize: Potansiyel patlama riskleri olan tehlikeli ortamlara yöneliktir . Gaz, Toz ve Maden için tehlikeli ortamlar için bölge 1 ve 2 için ATEX.








30 Mart 2022 Çarşamba

ALE-500 IP TELEFON

 ALE-500 IP TELEFON



Hoparlörden ve ahizeden süper geniş bant sesi kullanan senfonik HD ses, 

Renkli dokulu silindirik ses çubuğu, 

3D Ses yayını, 3 mikrofonla ses yakalama, 

USB veya Bluetooth ile bilgisayar ve akıllı telefon ile Eşleştirme(1), 

WLAN(1) ve Bluetooth modülü (dahildir) ALE-500 BT): Kablosuz kulaklık için Bluetooth 5.0, Kablosuz ahize (ALE-500 BT’ye dahildir), 

kablolu kulaklıklar ve aksesuarlar için 2xUSB-c, Evden güvenli çalışma için VPN, Gigabit Ethernet PC bağlantı noktası, 5.5″ Dikey renkli ekran yerleşim, 

ALE iletişim özelliklerine optimize erişim, 2×5 Dokunmatik bağlamsal tuşlar, 

5 programlanabilir tuş, 

2×6 ek dokunmatik düğmelerin gösterimi, 

Sezgisel dokunmatik akıllı yüzey, 

Alfabetik klavye: Dokunmatik ekran ve mekanik klavye seçeneği, 

Opsiyonel 2×12 tuşlu renkli ekran modülü(1)

Müşterilerimizin beğendikleri

  • %100 dokunma deneyimi sunan enerjik, renkli model
  • 3D soundbar kullanarak olağanüstü eller serbest ses
  • Büyük ofislerde ve evde kullanılabilir
  • Bluetooth ahize veya kulaklık kullanarak kablosuz çeviklik

Faydalar

  • Net bir şekilde iletişim kurun: 3 mikrofon, çevredeki sesleri azaltırken sesi yakalar. Silindirik ses çubuğu, bir odadaki birkaç kişinin aramaya katılmasını sağlayan sesi 3 boyutlu olarak yayınlar.
  • Bilgisayarınızı veya cep telefonunuzu bağlamak için güvenli VPN ve WLAN(1) ve audio Hub(1) kullanarak her yerde iletişim
  • Ekrana bir dokunuşla kişilere ulaşarak anında bağlanın.

Seçenekler

  • 3ML37100FR ALE-100 Alfabetik klavye azerty
  • 3ML37100DW ALE-100 Alfabetik klavye qwerty
  • 3ML27110AA ALE-110 Duvara montaj kiti
  • 3ML37120AA ALE-120 Anahtar genişletme modülü (1)

Ayrıca kablosuz seçeneklere sahip kablolu cihaz olarak da mevcuttur:

  • 3ML27510AA ALE-500 DeskPhone kablolu ahize
  • 3ML27160AA ALE-160 kablosuz ahize
  • 3ML27108AA ALE-108 WLAN/BT modülü